Vlad Liteanu, manager Litarh SRL, împreună cu Marius Șoflete la Casa de lângă lac

Cu Marius Șoflete la Casa de lângă lac

Recent, am avut privilegiul de a purta o discuție profundă și semnificativă cu Marius Șoflete,  la „Casa de lângă lac”, un proiect emblematic pentru noi la Litarh SRL, prima casă pasivă premium pe structură timberframe din România. Acesta nu a fost doar un dialog între profesioniști, ci și o oportunitate de a împărtăși viziunea noastră comună despre viitorul construcțiilor sustenabile.

Discuția a avut ca punct central provocările și realizările asociate cu construcția caselor pasive în România. Am vorbit deschis despre drumul parcurs până acum în domeniul caselor pe structură de lemn timberframe, subliniind patru proiecte de succes și lecțiile învățate din fiecare.

Unul dintre aspectele cele mai importante pentru noi la Litarh SRL este angajamentul neclintit față de sustenabilitate și eficiență energetică. În discuția cu Marius, am evidențiat cum fiecare proiect pe care îl întreprindem este o piatră de temelie în promovarea unui viitor mai verde. De exemplu, am detaliat modul în care casa din Pantelimon, recent certificată, reprezintă nu doar un succes personal, ci și un pas înainte pentru întreaga industrie din România.

În dialogul nostru, am accentuat importanța de a pune nevoile beneficiarului în centrul fiecărui proiect. Am discutat despre cum înțelegerea profundă a dorințelor, nevoilor și visurilor clienților noștri ne ghidează fiecare decizie și inovație. Am împărtășit, de asemenea, câteva sfaturi pentru cei interesați de construcția unei case pasive, subliniind importanța alegerii unui constructor și a unui arhitect care împărtășesc aceeași viziune și dedicare pentru sustenabilitate.

Înainte de a vă lăsa să vedeți filmul (la finalul postării), concluzionând, discuția cu Marius Șoflete a fost nu doar o confirmare a drumului pe care Litarh SRL l-a ales, dar și o reafirmare a faptului că direcția spre care ne îndreptăm – aceea a construcțiilor pasive și sustenabile – este nu doar dorită, ci și absolut necesară. Îndemnăm toți cei interesați de un viitor mai sustenabil să se alăture nouă în acest demers, fie că sunt viitori proprietari de case pasive sau parteneri în construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *