Preturi si Tarife Case din Lemn

Stimate Client,

Suntem constienti ca pretul este un factor esential in luarea oricarei decizii, mai ales cand vine vorba de viitoarea ta casa. Solutia noastra consta nu in a iti oferi un pret la m2, ci un cost personalizat, just. Pe aceste considerente, te rugam ne acorzi putina rabdare si sa citesti sectiunea dedicata tie si casei tale de lemn.

Pret Case din Lemn

Pentru realizarea ofertei ne va fi necesar proiectul complet de arhitectura. Acesta va contine planuri, fatadele si cel putin prezentarea unei sectiuni verticale.

Iti putem recomanda cu incredere un arhitect care “a mai lucrat cu lemnul”, in caz ca nu detii proiectul de arhitectura.

Factori care pot influenta pretul unei case din lemn

Este important sa stiti ca estimarea pretului se va efectua pe baza urmatoarelor criterii:

  • Solutie constructiva aleasa (daca se face referire la tipul casei)
  • Materialul de izolatie utilizat
  • Tipul lemnului folosit
  • Finisajele / Ferestrele dorite de dumneavoastra.

1. Locatia santierului:

In funcṭie de accesul la şantier, vom alege nivelul de prefabricare al casei tale de lemn. Daca putem realiza o prefabricare sporita, atunci automat timpii de montaj vor fi mai scurṭi, fapt care se va resimṭi asupra preṭului. Pentru o prefabricare optima, accesul catre şantier trebuie sa permita trecerea unui TIR de 18 metri lungime si 40 de tone greutate. Daca acest lucru nu este posibil, materialele vor fi transportate cu ajutorul unor mijloace de transport mai mici.

2. Arhitectura:

Consumul de material şi manopera In sine sunt direct influenṭate de complexitatea şarpantei sau scurgerea eforturilor.

Este o casa din lemn mai ieftina decat una construita traditional (beton sau caramida)?

Da, luand In calcul durata de viaṭa, casele de lemn corect construite sunt mai ieftine. Chiar daca grosimea pereṭilor şi elementelor de şarpanta au aceleaşi dimensiuni ca si in cazul ceor tradiṭionale, economia de energie se va perpetua pe toata durata de viaṭa a acestora.

Nu, deşi are numeroase avantaje, o casa de lemn poate costa mai mult la achiziṭie decat o casa realizata pe o structura tradiṭionala. In ṭari precum Italia sau Franṭa, casele pe osatura de lemn costa pana la 15-20% mai mult decat cele pe beton sau caramida.

Ai nevoie de o oferta personalizata?

Contacteaza-ne si vom pune la punct toate detaliile, pentru a realiza casa din lemn pe care ti-o doresti.

Solicita oferta
Suna-ne
Contact