Ing. Vlad LITEANU-VOINESCU
Inginer constructor case, co-fondator Litarh
Compania S.C. LITARH S.R.L. a luat fiinta in data de 20 august a anului 1998.
Principalul obiect de activitate al companiei a fost reprezentat de prelucrarea si comercializarea cherestelei si a altor tipuri de produse din lemn. Primii ani de activitate au fost consemnati de colaborarea cu IKEA, compania privata care comercializeaza mobilier casnic, careia ii livram aproximativ 3.500 m³ de cherestea lunar.
Am pornit totul de la dorinta de a avea un business in familie, intrucat doi membri ai familiei noastre erau ingineri specializati in industria lemnului. In anul 2006 a aparut ideea valorificarii superioare a lemnului prin productia de case de lemn. Initial, procesul de fabricare a fost efectuat intr-un spatiu inchiriat si cu minimum de aparatura. Dupa ani de munca constanta si riguroasa, dublata de entuziasmul nostru pentru fiecare constructie de lemn realizata, am reusit sa ne deschidem propria fabrica ce detine un spatiu de 1000 de metri patrati, echipat conform ultimelor standarde europene.
Astfel, in 2015, dupa aproximativ 9 ani de la montajul primei case din lemn la Balotesti, am reusit sa ne crestem considerabil productivitatea societatii si sa ne marim capacitatea de productie. In acelasi an am reusit sa ahizitionam prima linie de productie noua Weinmann din Romania, totul realizat cu o investitie proprie privata.
Inginer constructor case, co-fondator Litarh
Inginer constructor case, co-fondator Litarh
Executam dupa proiectele dorite de clienti sau putem proiecta noi case daca primim un “caiet de sarcini” explicit. Transformarea proiectului general de arhitectura in documentatie de executie in sistem se face in atelier specializat in astfel de lucrari, dotat cu programe pe calculator moderne si performante.
Solicita OfertaLemnul folosit este de rasinoase, umiditatea la intrarea in atelier este de maximum 16-18% iar tratamentele se fac cu materiale ecologice si omologate.
Suntem membri APROCOR (Asociatia producatorilor de case din lemn din Romania) si lucram in conformitate cu STANDARDUL APROCOR
Gradul mare de prefabricare a acestor case de lemn permite scurtarea duratei de executie pe santier, realizarea structurii la rosu se face de o formatie de 4 muncitori.